AMMATTILAISKOULUTUKSET

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Made in 7 Heaven tuotteisiin sekä hoitoihin. Järjestämme koulutukset ainoastaan ammattilaisille. 

Made in 7 Heaven esittely

Mitä ovat Made in 7 Heaven hoitotuotteet ja sopivatko ne minun hoitolaani? Varaa veloitukseton esittely tuotteisiimme joko paikanpäälle koulutuskeskukseemme Tampereella tai Teamsin kautta kotisohvalle. Käymme läpi tuotteidemme perusteet ja pääset testaamaan iholle näytteitä. Esittely ja tuotenäytteet ovat veloituksettomia. 

Tulevia Teams- esittelyjä:

21.9. klo 18.00 

23.9. klo 10.00

1.10. klo 10.00

Essential-kasvihapot kasvohoitojen apuna

Tutustu tarkemmin uusien Essential- tuotteiden hyödyntämiseen kasvohoidoissa. Käymme läpi kaikkien kolmen eri hapon käyttöä sekä niiden tuomat hyödyt kasvohoidon tekemisessä. Koulutus on veloitukseton aloituspakkauksen oston yhteydessä. Aloituspakkauksen sisällön ja hinnan löydät ammattilaisverkkokaupastamme rekisteröidyttyäsi täällä. 

Tulevia Essential protokolla -koulutuksia:

30.9. klo 10.00

23.10. klo 10.00

12.11. klo 16.00

Myyntituotteet tutuksi

Tuotemyynti on kosmetologille tärkeä osa palvelua. Koulutuksessa käymme läpi eri tuotteiden erityisominaisuuksia ja niiden myyntiä kuluttajille. Koulutus on veloitukseton jälleenmyyjille. 

Teams- myyntituotekoulutus:

28.9. klo 10.00

Gua Sha-hieronta tuo tehoa antiage hoitoon

Gua Sha tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja kasvohoitojen tekemiseen ja saa aikaan suuren eron lopputulokseen. Erityisen hyödyllinen se on antiage -hoidon yhteydessä. Tule mukaan Gua Sha-terapeutin pitämään koulutukseen. Koulutus maksaa 150€ alv. 0%. 

Teams antiage-hierontakoulutus:

sovi oma koulutusajankohta

Ilmoittaudu kätevästi mukaan koulutuksiin täyttämällä alla oleva lomake. Nähdään koulutuksissa!