TUOTTEET KESÄIHOLLE

Kesäiho kaipaa kosteutusta, vitamiineja ja ihoa rauhoittavia aineita. Näitä löytyy molemmista Fluideistamme, eli voideseerumeista. Voideseerumi on normaalia seerumia paksumpi koostumukseltaan, mutta se sisältää yhtä paljon vaikuttavia aineita kuin seerumi. Tämä kevyt koostumus on täydellinen yhdistelmä kesäksi, sillä tuotteet ovat kosteuttavia ja nopeasti imeytyviä, ja ne eivät jätä ihon pintaa rasvaiseksi. Molemmissa tuotteissa on myös Aloe Veraa, joka tunnetaan sen rauhoittavasta ja kosteuttavasta vaikutuksesta; varsinkin auringonoton jälkeen.  Helli siis kesäihoasi Made in 7 Heaven Fluideilla.  

Molemmat Made in 7 Heaven Fluidit, eli voideseerumit valmistetaan Tampereella. Vuonna 2019 B&R Fluid oli tuotemerkkimme myydyin tuote ja ei mikään ihme; tuotteessa on ruhtinaallisesti tyrniöljyä, joka on vitamiinirikas ja sisältää runsaasti aminohappoja. Tämä tuote sopii erinomaisesti kesäkäyttöön sen kevyen koostumuksen vuoksi. 

Recovery Fluid on täsmätuote rauhoittamaan ihoa sillä se sisältää sypressiuutetta ja Stryrax benzoin- kasvimahlaa, joka toimii tuotteessa ihoa korjaavana ainesosana. 

Tuotteita saatavilla Made in 7 Heaven jälleenmyyjiltä.