TUOTTEET SYYSIHOLLE

Syksyn tullen tarve kiinnittää enemmän huomiota silmänympärysihon hoitoon on aiheellista. Ilman viiletessä ja tuulisuuden lisääntyessä silmänalueen ohut iho kaipaa kosteutusta ja suojaa.

Sensitive Cooling Eye Gel on kevyt, geelimäinen hoitotuote erityisesti turvonneille silmänalusille. Se viilentää ihoa ja laskee turvotusta. Ihoon muodostuu tuotteen levittämisen jälkeen hyvin kevyt suojaava pinta, joka estää kosteutta haihtumasta iholta.

Sensitive Eye Cream on hyvin kosteuttava ja kevyt voide silmänympäryksille ja huulten alueelle. Se imeytyy nopeasti ja iho ei jää rasvaiseksi. Tämä tuote on hyvin kuivan ihon todellinen pelastaja ja sitä voikin käyttää päivittäin aamuin illoin.  

B&R tuotteet sopivat syksyyn

Runsaasti ravinteita ja vitamiineja sisältävät B&R tuotteet ravitsevat ihoa kesän jälkeen. Linjaan on tulossa mukaan B&R Face Polish -raekuorinta, jolla on helppoa ja tehokasta poistaa kuollut ihosolukko kasvoista ennen hoitotuotteiden käyttöä. 

Syksyllä kannattaa valita hoitorutiiniin mukaan täyteläinen B&R Night Cream -yövoide, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa yön aikana. Aamulla iholle riittää yleensä puhdistukseksi pelkkä kasvosuihkeen käyttö, sillä uusi B&R Face Mist -kasvosuihke poistaa tehokkaasti rasvaa ja epäpuhtauksia iholta. Suihke levitetään aamulla iholle vanulapun avulla, jolloin sen puhdistavat ominaisuudet tulevat paremmin hyödynnettyä. Suihketta voi käyttää päivän aikana virkistämään ihoa tai illalla puhdistuksen jälkeen tuomaan iholle kosteutta.