TUOTTEET TALVI-IHOLLE

Talven tullen iho joutuu entistä kovemmalle koetukselle. Isot lämpötilavaihtelut ja kuiva sisäilma saavat useimpien ihon todella kuivumaan. Tähän kun lisätään vielä viiman ja pakkasen aiheuttama lisärasitus, on iholle annettava ekstra huomiota hyvällä kotihoidolla.

Kirkastusta ja uudistamista

B&R Day Cream on täyteläinen ja ravitseva voide päivittäiseen käyttöön. Se sisältää hamppuöljyä, joka imeytyy ihoon nopeasti ja on hyvin kosteuttava. Hamppuöljy pehmittää ihoa ja saa sen tuntumaan kimmoisalta. B&R Day Cream sisältää myös kasvipeptidiä, joka tunnetaan sen kyvystä hidastaa solujen vanhenemisprosesseja. Päivävoiteen alle voi erittäin kuivalle ja atooppiselle iholla lisätä B&R Fluid -voideseerumia, joka tuo runsaasti lisäkosteutta ja ravinteita iholle. Rasvoittuvalle iholle tämä voideseerumi saattaa riittää yksin kosteuden tuomiseksi päivän ajaksi. 

Illaksi kuivalle iholle suosittelemme B&R Night Cream -yövoidetta, joka on päivävoidetta täyteläisempi. Todellinen tehohoito syntyy, kun yövoiteen alle hieroo ja imeyttää B&R Berry Oil Serum- öljyseerumin. Iho tulee tuotteessa olevasta runsaasta tyrniöljystä hetkellisesti hyvin keltaiseksi, mutta aamulla väri on poissa ja iho tuntuu pehmeältä ja näyttää kuulaalta. 

Kiinteyttävää kollageenia

Collagen Cream on täyteläinen antiage-voide. Se on hyvin vitamiinirikas ja se sisältää myös runsaasti kivennäisaineita, joita löytyy voiteessa olevasta arganöljystä sekä merileväkollageenista. Tuotteen aromaattinen tuoksu tulee Ylang Ylang:ista sekä myskisalvista. Tuotetta voi käyttää aamuin illoin ja se imeytyy ihoon nopeasti, jättämättä ihon pintaan rasvaista tunnetta.  

 Hyvin kuivalla ja veltostuvalla iholla sen alle kannattaa lisätä yötä vasten Collagen Youth Renewing Oil Serum -öljyseerumia, joka tehostaa voiteen vaikutuksia. Iho voi hetkellisesti tuntua hyvin rasvaiselta, mutta yön aikana öljy imeytyy ihoon kokonaan. Öljyseerumi soveltuu myös erinomaisesti pitkään kasvohierontaan.