Made in 7 Heaven kasvohoidot

Jälleenmyyjiemme hoitovalikoima voi poiketa alla olevista esimerkeistä.

Herkän ihon kasvohoito

On erinomainen vaihtoehto reagoivalle ja helposti ärtyvälle iholle. Hoitolinjan voiteet ovat tuoksuttomia ja niissä on mm. viinirypäleensiemenöljyä. Viinirypäleensiemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja muita antioksidantteja. Se tunnetaan myös ihoa suojaavana ja korjaavana aineena. Hoitolinjan entsymaattisessa kuorinnassa sekä puhdistusmaidossa on kurkku-uutetta, joka rauhoittaa, pehmittää ja kostetuttaa ihoa. 

Kirkastava ja uudistava kasvohoito

Tuotteissa on käytetty mm. tyrniöljyä, kasvipeptidejä ja hamppuöljyä. Niissä on runsaasti c- vitamiinia sekä antioksidantteja. Hoito soveltuu erinomaisesti iholle, joka tarvitsee ravinteita ja virkistystä. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja kosteutetulta.

Korjaava kasvohoito

Tuotteiden raaka aineet ovat tunnettuja verisuonien vahvistajia, tulehduksen hillitsijöitä tai ihon mikrobitasapainoa palauttavia raaka-aineita. Näistä merkittävimmät ovat sypressiuute, styrax benzoin -kasvimahla sekä ksylitoli. Hoitoa suositellaan erityisesti couperosasta kärsivälle iholle. 

Puhdistava kasvohoito

Epäpuhtaan ihon tasapainottava hoito. Sen vaikuttavissa aineissa on ihon punoitusta ja ärsytystä hillitseviä ainesosia. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat koostumukseltaan kevyitä ja ne eivät rasvoita ihoa. 

Kiinteyttävä kasvohoito

Kasviperäinen kollageeni on tunnettu ihon ravitsija ja hoitaja. Se sisältää mineraaleja ja soveltuu hyvin ikääntyvän ihon hoitoon. Tuotteissa on runsaasti myös kasviöljyjä, jotka tekevät tuotteiden koostumuksesta täyteläisiä. Linjan tuotteissa on miellyttävä Ylang Ylangin, myskisalvian ja aromikkaan ruusun tuoksu. 


Made in 7 Heaven vartalohoidot

Kuumakivihieronta

Todella hemmotteleva hoito, joka alkaa jalkojen kylvetyksellä (ei sis. jalkahoitoa). Hoitorituaaliin kuuluu mm. kokovartalohieronta kuumakiviä ja klassista hierontaa hyödyntäen. Hieronnassa käytetään puhdasta luonnonöljyä. Kuumakivihieronta on täydellinenn rentoutuselämys päästä varpaisiin.  

Nordic Detox -hieronta

Tehokas hoito aineenvaihdunnan aktivoimiseen sekä keskivartalon selluliittia vastaan. Hoidossa käytetään katajanmarjaöljyä sekä nestekiertoa aktivoivia hierontaliikkeitä. Iholle laitetaan myös vihreästä savesta valmistettu vartalonaamio, joka edistää eteeristen öljyjen vaikutusta. 

Nordic Massage Experience

Hoito aloitetaan jalkakylvyllä (ei sis. jalkahoitoa) ja hieronnassa käytetään 100% luonnonöljyjä, joissa on mukana tuotemerkkimme nimikkotuoksua nimeltään Nordic Amber. Hoidon aikana hoitohuoneeseen tulee rauhoittava tuoksu, joka yhdistettynä klassiseen hierontaan saa mielen rentoutumaan. Hoito sisältää myös kuivaharjauksen sekä käärenaamion. Naamion vaikutusaikana tehdän rauhoittava ja rentouttava jalkahieronta. Tämä hoito on tehokas apu lihasjännityksiä vastaan. 

Hoidot käsille ja jaloille

Valikoimaamme on pian tulossa hoitoja käsille ja jaloille.