Lähde mukaan mahtavaan tiimiin

Mikäli olet kosmetologi tai sinulla on oma kauneudenhoitoalan yritys, voit jälleenmyydä Made in 7 Heaven tuotteita eteenpäin. Tutustu tarkemmin, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät yhteistyökumppaniksesi.

Yksi merkittävin syy on konseptimme nykyaikaisuus ja ajankohtaisuus. Lähes jokainen tuote on valmistettu Suomessa ja raaka-aineina on käytetty kasviperäisiä aineita, joita löytyy myös omasta luonnostamme. Koko toiminnan perustana on ollut luoda sarja, joka vastaa pohjoisen ihmisen tarpeisiin. 

Ihmiset ovat koko ajan yhä kiireisempiä ja stressaantuneempia. He etsivät keinoja lievittää nyky-yhteiskunnan asettamia paineita panostamalla yhä enemmän omaan hyvinvointiinsa. Jokaisen tuotteemme takana on ajatus kokonaisvaltaisesta hemmottelusta, joka ulottuu kosketusaistimuksesta, tuoksuun ja visuaaliseen kokemukseen. Sarjaamme kuuluu myös tunnelmanluojia, joiden avulla asiakas voi luoda rauhottavan spa -tunnelman myös sisustuksen avulla. 

Myy tuotteita itsellesi sopivalla tavalla

Voit myydä tuotteita yrittäjänä kosmetologi-, kampaamo tai lifestyle- myymälässäsi tai ryhtyä itsenäiseksi kosmetiikkaedustajaksi. Tarjoamme reilun katteen ja saat osuuden itsellesi myös kanta-asiakkaidesi tekemistä verkkokauppaostoista. 

Jokainen edustajamme saa myös kattavan koulutuksen tuotteiden myyntiin veloituksetta. Pidämme säännöllisesti päivityskoulutuksia uusista tuotteista.

Tuotteiden myynti ei ole koskaan ollut näin helppoa, kannattavaa ja kaikin puolin palkitsevaa. 


Mitä muuta me tarjoamme sinulle?

Saat koulutusta

 Tarjoamme sinulle tukea ja koulutusta säännöllisesti. Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja tarjoamme apua aina kun sitä tarvitset.

Järkevä ja toimiva konsepti

Emme sido jälleenmyyjiämme massiivisten alkuvarastojen hankintaan tai sitoutumaan ostoihin. 

Saat jatkuvaa tukea

Toimintamme keskeinen kulmakivi on tukea ja auttaa jälleenmyyjiämme sekä kehittää tuotteitamme yhä paremmaksi. Kanssamme olet aktiivisesti mukana kehittämässä tuotteita ja luomassa niistä juuri sellaisia, kuten asiakkaasi ja sinä haluatte.