Made in 7 Heaven naamiot

Valikoimassa on kolme erilaista naamiota, jotka sisältävät luonnon rikkaita öljyjä ja uutteita. Jokaisen naamion pohjana on valkosavi, joka on ihoa rauhoittava ja kirkastava aine.


🤍 B&R Mask on tyrniöljyä sisältävä ja erittäin ravitseva naamio, joka saa ihon hehkumaan kauniin värisenä. B&R naamio soveltuu erinomaisesti ravinneköyhälle tai aurinkovaurioista kärsivälle iholle. Tyrni sisältää runsaasti A-, C-, E-vitamiineja, kovennäis- ja hivenaineita, monityydyttymättömiä rasvahappoja ja myös kertatyydyttymättömiä omega-happoja.

🤍 Recovery Mask on epäpuhtaalle sekä couperosasta kärsivälle iholle tarkoitettu punoitusta hillitsevä ja ihoa rauhoittava naamio. Se sisältää sypressiuutetta, joka on antiseptistä ja jota on perinteisesti käytetty tulehdusten hoitamiseen ja verisuonien vahvistukseen.


🤍 Collagen Mask on kiinteyttävä naamio ja se sisältää kollageenia sekä arganöljyä. Kollageeni on saatu Ranskan rannikolta tuodusta merileväuutteesta ja se sisältää runsaasti mineraaleja. Arganöljy on tunnettu sen täyteläisyydestä ja ihoa erittäin tehokkaasti hoitavasta ominaisuudestaan. 

Kaikki Made in 7 Heaven -naamiot on valmistettu Tampereella ja kaikille tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Tuotteita voi ostaa virallisilta jälleenmyyjiltä tai verkkokaupoista.