en-Made in 7 Heaven tuotteita saatavilla Turusta

10/09/2020

Eilen meillä oli todella mukava päivä Turun keskustassa Kauneuskeskus ILOssa, missä olimme esittelemässä Made in 7 Heaven -tuotteita uuden ison hoitolan avajaisissa.

Kouluttajamme Jenny (vas.) ja Pilvi olivat kouluttamassa Turussa
Kouluttajamme Jenny (vas.) ja Pilvi olivat kouluttamassa Turussa

 ILo oli toiminut pienemmässä liiketilasssa ihan naapurissa jo vuosia, mutta nyt hoitola avasi ovet isoissa valoisissa tiloissa osoitteessa Maariankatu 3. Muuton myllerryksessä omista Katja halusi lisätä valikoimaan kotimaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja Made in 7 Heaven tuotteet olivat hänelle helppo valinta. Tuotteiden laadukas ja nykyaikainen ilme sekä laaja tuotevalikoima vastasi hänen toiveitaan ja sopii hoitolan filosofiaan. 

Illan aikana tarjolla oli naposteltavaa ja kuohuvaa, jotka Katja oli ihanasti järjestänyt. Meillä Made in 7 Heaven kouluttajilla Jennyllä ja Pilvillä riitti kiirettä tuotteiden esittelyssä asiakkaille. Meille esitettiin paljon kysymyksiä tuotteiden alkuperästä ja raaka-aineista. Tämä vahvisti uskoamme, että kuluttajia kiinnostaa yhä enemmän eettisesti tuotetut, kotimaiset tuotteet, joiden raaka-aineet ovat luonnollisia. 

Mikäli haluat ostaa Made in 7 Heaven tuotteita Turusta, suuntaa Kauneuskeskus ILOon. Heiltä löydät kattavan valikoiman tuotteitamme kaikille ihotyypeille. ILOn avulias ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa. 

Kauneuskeskus ILO

Maariankatu 3A

20100 TURKU

puh. 044 7001818

verkkosivut: https://ilokauneus.fi/