Pienyritykset lähellä sydäntä

04.04.2020

Koronakriisi on muuttanut ja myllertänyt maailmaa toden teolla. Kenelläkään ei tunnu olevan juuri nyt helppoa. Jos tästä sekasorrosta on etsittävä jotakin positiivista, niin sen vaikutus ihmisten suhtautumiseen suomalaisiin yrityksiin ja työhön on muuttunut. Tilanne on saanut meidät monet pohtimaan maan omavaraisuutta ja pienyritysten merkitystä sen tulevaisuuden kannalta. 

Käytä kotimaisia pienyritysten verkkokauppoja

Kaikilla ei ole tässä tilanteessa mahdollisuutta tukea yritysten toimintaa ja se on enemmän kuin ymmärrettävää. Monella on kova huoli omasta ja läheisten terveydestä sekä toimeentulosta. Jos kuitenkin kuulut niiden onnekkaiden joukkoon, jotka voivat jatkaa elämää suhteellisen normaalisti ja haluat samalla käyttää tilanteen tuoman ylimääräisen ajan hyvinvoinnistasi huolehtien, on verkkokauppa oiva paikka täydentää kosmetiikkavarastoa. Myös meillä on oma Made in 7 Heaven verkkokauppa, josta voit ostaa huoletta tuotteita nopeasti ja turvallisesti. 

Jokainen verkkokauppatilaus on pieni voitto yritykselle

Olemme perinteisesti tottuneet ajattelemaan, että verkkokaupat ovat jättiläismäisiä korporaatioita, jotka myyvät isoista keskusvarastoista miljoonia tuotteita kuukausittain ja rahat virtaavat ulkomaille, joskus jopa veroparatiisien hämäriin pankkeihin. Sen sijaan, suurin osa verkkokaupoista on itseasiassa pienten yritysten väyliä, joilla he saavat tuotteensa kuluttajien saataville. Näin on myös meidän laitamme. 

Jokainen tilattu tuote on riemuvoitto!

Made in 7 Heaven ei ole suuri, kansainväinen yritys vaan kauneushoitolan yhteyteen Tampereella syntynyt liikeidea tuotteista, jotka vastaavat kuluttajien ja ammattilaisten vaateisiin nykyaikaisesta kosmetiikasta. Yrityksemme polku on vielä alussa ja siksi jokainen tilattu tuote on meille riemuvoitto, jota juhlitaan kuin suurempaakin saavutusta. Kiitos siis sinulle, mikäli olet tilannut tai tilaat tuotteitamme.