Tule mukaan Made in 7 Heaven tiimiin!

Tuotteidemme avulla teet korkealaatuisia kasvo- ja vartalohoitoja 

Made in 7 Heaven tuotteet ovat ammattilaisten käyttöön sekä hoitoloista kuluttajamyyntiin tarkoitettuja tuotteita. Valikoimamme on hyvin laaja ja järjestämme säännöllisesti koulutuksia tuotteidemme käytöstä kosmetologeille. Peruskoulutus on hyvä, kun aloitat tuotteidemme parissa ja jatkokoulutukset ja happokoulutus tarjoavat erikoisosaamista vaativampiin hoitokokonaisuuksiin. Katso tulevat koulutukset koulutuskalenterista täältä... 

Mikäli kiinnostuit tuotteistamme ja haluat tutustua niihin lisää, täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin kerromme sinulle enemmän. Jos olet kosmetologi, kosmetologiopiskelija tai muu kauneudenhoitoalan ammattilainen, voit rekisteröityä ammattilaissivuillemme vaikka et olisi jälleenmyyjä. Rekisteröityminen tapahtuu klikkaamalla kirjautumissivulle, johon avautuu rekisteröitymissivu. Rekisteröitymisen yhteydessä luot itsellesi tunnukset, jonka jälkeen myönnämme sinulle pääsyn sivuillemme. 

HALUATKO NÄMÄ TUOTTEET HOITOLAASI?

Etsimme jälleenmyyjiä, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisesta kosmetiikasta. Tuotesarjaamme kuuluu sekä ammatti- että kuluttajatuotteet. Ole meihin rohkeasti yhteydessä ja pyydä lisätietoja.