Tuotteet

Made in 7 Heaven tuotesarjasta löytyy laajasti tuotteita lähes jokaisen ihon tarpeisiin. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia ja niiden vaikuttavat aineet ovat luonnosta. 

SEERUMIT

Made in 7 Heaven seerumit ja voideseerumit ovat ravintorikkaita tehotiivisteitä. Valikoimastamme löytyy erilaisia seerumeita jokaisen ihon tarpeisiin. 

NAAMIOT

Made in 7 heaven naamiot ovat erittäin täyteläisiä ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Naamioiden käyttö on myös helppoa ja tulokset näkyvät heti. 

KASVOVOITEET

Voidevalikoimaan kuuluu useita eri vaihtoehtoja eri ihotyypeille. Made in 7 heaven kasvovoiteissa on täyteläisiä voiteita hoitamaan sekä hyvin kevyitä voiteita kosteuttamaan. Valikoimaa täydentää tehokkaat voideseerumit. 

PUHDISTUSTUOTTEET

Made in 7 heaven valikoimassa on useita erilaisia puhdistustuotteita, joista on helppo valita juuri oman ihon tarpeita ja omia mieltymyksiä vastaavat tuotteet. 

KASVOSUIHKEET JA KASVOVEDET

Valikoiman suihkeet toimivat samalla kasvovesinä ja kasvosuihkeina. Niitä voi käyttää viimeistelemään puhdistuksen, kosteuttamaan ihoa sekä meikin päällä virkistävinä suihkeina. 

KASVOKUORINNAT

Made in 7 Heaven kuorinnoista löytyy sekä rakeellinen että entsymaattinen kuorinta. Valitse kuorinta ihotyypin mukaan. 

TUOTTEET LINJOITTAIN

B&R -kirkastava ja uudistava linja

Tuotteiden perustana on tyrniöljy. Tämän tuotelinjan tuotteet soveltuvat erityisesti kirkastusta ja ravinteita tarvitsevalle iholle. 

Ihotyypit: 

 • atooppinen iho
 • harmaantunut ja eloton iho
 • auringon vaurioittama iho

Tyrni sisältää runsaasti A-, C-, E-vitamiineja, kovennäis- ja hivenaineita, monityydyttymättömiä rasvahappoja ja myös kertatyydyttymättömiä omega-happoja.

RECOVERY -korjaava ja tasapainottava linja

Tuotelinjan tuotteissa on mm. sypressiuutetta sekä ksylitolia. Tuotteet edesauttavat ihon palautumista ja saavat sen tuntumaan kosteutetulta ilman rasvaisuuden tunnetta. 

Ihotyypit: 

 • couperosa
 • epäpuhdas iho
 • rasvoittuva iho

Ksylitoli vahvistaa ihon mikrobifloraa estämällä haitallisten ja edistämällä hyödyllisten mikrobien kasvua. Ksylitolin kosteudensitomiskyky edistää ihon kosteustasapainoa samalla rauhoittaen ihoa. 

SENSITIVE -herkän ihon linja

Linjan useissa tuotteissa on rauhoittavaa kurkku-uutetta. Sensitive -tuotteet ovat erittäin hellävaraisia. Niissä ei ole väriaineita, eikä hajusteita.

Ihotyypit:

 • erittäin herkkä iho
 • reagoiva iho
 • hajusteyliherkkyys

Kurkku on ihoa rauhoittava ja se sisältää monia kivennäisaineita. Se saa ihon kirkastumaan ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

COLLAGEN - kiinteyttävä linja

Tuotteet sisältävät merileväkollageenia ja arganöljyä. Ne soveltuvat ikääntyvälle iholle, joka tarvitsee kiinteytystä ja ravitsemista. 

Ihotyypit: 

 • ikääntyvä iho
 • veltostunut iho
 • ravinneköyhä iho

Kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja saa sen tuntumaan sileämmältä. Argan öljy on tunnettu sen anti-age vaikutuksesta ja se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja saponiinejä. 

SPA TUNNELMANLUOJAT

Näiden tuotteiden avulla saat luotua kotiisi ihanan spa-tunnelman. Kaikki tuotteet on valmistettu Tampereella käsityönä.

Kynttilöiden raaka-aineena on käytetty huippulaatuista 100% soijavahaa.

IHONHOITOTARVIKKEET

Tuotelinja sisältää ihonhoitoon käytettäviä tarvikeita ja välineitä. Linja on laajentumassa.