Made in 7 Heaven koulutukset

Ammattilaiset | Made in 7 Heaven

Kosmetologi, haluatko käyttää ja myydä hoitolassasi kotimaisia tuotteita? Ohessa tärkeimmät syyt miksi sinun kannattaa valita juuri meidän tuotteet valikoimaasi. 

 • Made in 7 Heaven tuotteet ovat ammattilaisten käyttöön sekä ainoastaan hoitoloista kuluttajamyyntiin tarkoitettuja pienerissä tuotettuja tuotteita. Et kilpaile apteekkien tai isojen verkkokauppojen kanssa. 
 • Valikoimamme on laaja ja siinä on tuotteet kaikkiin ihon tarpeisiin.  
 • Tuotteilla on arvostettu avainlippumerkki, jonka lähes jokainen suomalainen tunnistaa. 
 • Ei kiinteää alkuvarastoa, ostat vain niitä tuotteita, joita haluat.
 • Meiltä saat joustavasti maksuaikaa.
 • Valmiit hoitoprotokollat, joita voit helposti muokata juuri sinun hoitolaasi sopivaksi. 
 • Tuotteet on selkeästi merkitty ja helppoja käyttää. 
 • Jatkuva tuki ja koulutukset edistävät osaamistasi jatkossa. 

Mikäli kiinnostuit tuotteistamme ja haluat tutustua niihin lisää, ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla numeroon 050-381 00 07 tai laittamalla s.postia osoitteeseen hello@7heavenprofessionals.com, niin kerromme sinulle mielellämme enemmän. 

Voit myös ilmoittautua mukaan alla oleviin koulutuksiin ja tutustua tuotteisiimme Teamsin välityksellä.

Secret Forest -koulutus

Tutustu uusiin jalkahoitotuotteisiin yhdessä kouluttajan kanssa kätevästi kotisohvalta Teamsin välityksellä. Secret Forest tuotteet ovat 98-100% luonnollisia raaka-aineita sisältäviä ja Tampereella valmistettuja kattavan spa-jalkahoidon tekemiseen tarkoitettuja tuotteita. Tuotteiden merkittävin raaka-aine on kotimainen männynneulasuute. Koulutuksessa käymme läpi tuotteet, niiden käyttämisen ja esimerkkejä hoitorituaaleista. Koulutus on ilmainen ja soveltuu jalkahoitoja tekeville kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Huomioithan kuitenkin, että ilmoittautuminen on sitova, sillä koulutukseen on rajoitetusti vapaita paikkoja.   

 • 24.5.2022 klo 18.00- 19.00 Secret Forest -jalkahoitotuotteet, Teams-koulutus
 • 15.6.2022 klo 18.00- 19.00 Secret Forest -jalkahoitotuotteet, Teams-koulutus

Voit myös sopia kanssamme yksityisen esittelyn juuri sinulle sopivaan ajankohtaan. Ole yhteydessä hello@7heavenprofessionals.com ja sovi oma aikasi. 

Made in 7 Heaven tutuksi

Oletko kiinnostunut Made in 7 Heaven tuotteista ja mikä Made in 7 Heaven oikein on? Tule mukaan koulutukseen, jossa tutustumme tarkemmin Made in 7 tuotelinjoihin, arvoihin ja hoitoihin. Koulutus on ilmainen kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Huomioithan kuitenkin, että ilmoittautuminen on sitova, sillä koulutukseen on rajoitetusti vapaita paikkoja. 

 • 18.5.2022 klo 18.-19.00 Made in 7 Heaven tutuksi, Teams-koulutus
 • 7.7.2022 klo 10.-14.30 Made in 7 Heaven tapahtumapäivä Tampereella 

Voit myös sopia kanssamme yksityisen esittelyn juuri sinulle sopivaan ajankohtaan. Ole yhteydessä hello@7heavenprofessionals.com ja sovi oma aikasi.  

Essentials -kasvohapot 

Haluatko parempia tuloksia kasvohoidoista ilman laitehankintoja? Made in 7 Heaven -kasvohapot ovat tällöin oikea valinta, sillä ne ovat hellävaraisia mutta hyvin tehokkaita yhdistelmiä. Koulutuksessa käymme läpi kaikki tarvittavat tuotteet tehokkaan happohoidon tekemiseen aina alkupuhdistuksesta seerumiin asti. Koulutuksessa keskitymme mm oikean hapon valintaan ihotyypin mukaan sekä käymme läpi videon demohoidosta. Koulutuksen hinta on 50€ alv.0% ja se on ilmainen aloituspaketin ostajalle. Aloituspaketti (+ ilmainen koulutus) maksaa 180€ alv.0%. 

 • 11.6.2022 klo 18.-19.00 Essential -kasvohapot, Teams-koulutus

Voit myös sopia kanssamme yksityisen esittelyn juuri sinulle sopivaan ajankohtaan. Ole yhteydessä hello@7heavenprofessionals.com ja sovi oma aikasi.