Made in 7 Heaven koulutukset

Ammattilaiset | Made in 7 Heaven

Kosmetologi, haluatko käyttää ja myydä hoitolassasi kotimaisia tuotteita? Ohessa tärkeimmät syyt miksi sinun kannattaa valita juuri meidän tuotteet valikoimaasi. 

  • Made in 7 Heaven tuotteet ovat ammattilaisten käyttöön sekä ainoastaan hoitoloista kuluttajamyyntiin tarkoitettuja pienerissä tuotettuja tuotteita. 
  • Valikoimamme on laaja ja siinä on tuotteet kaikkiin ihon tarpeisiin.  
  • Tuotteilla on arvostettu avainlippumerkki, jonka lähes jokainen suomalainen tunnistaa. 
  • Ei kiinteää alkuvarastoa, ostat vain niitä tuotteita, joita haluat.
  • Meiltä saat joustavasti maksuaikaa.
  • Valmiit hoitoprotokollat, joita voit helposti muokata juuri sinun hoitolaasi sopivaksi. 
  • Tuotteet on selkeästi merkitty ja helppoja käyttää. 
  • Jatkuva tuki ja koulutukset edistävät osaamistasi jatkossa. 

Mikäli kiinnostuit tuotteistamme ja haluat tutustua niihin lisää, ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla numeroon 050-381 00 07 tai laittamalla s.postia osoitteeseen hello@7heavenprofessionals.com, niin kerromme lisää.

Koulutukset 

Essential Peelings koulutukset

Miksi valita Essential Peelings tuotteet omaan hoitolaan? Tervetuloa tutustumaan tuotteiden erityispiirteisiin kouluttaja/tuotekehittäjä Jenny Fagerin kanssa. Saat arvokasta tietoa yleisesti happotuotteiden käytöstä, turvallisuudesta sekä Essential Peelings linjan tuotteista. Koulutus on veloitukseton ja tarkoitettu ainoastaan kosmetologeille sekä kosmetologiopiskelijoille. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: hello@7heavenprofessionals.com tai oheisesta linkistä sähköisesti.

15.3. klo 10.00 Essential Peeling Teams- esittely

25.4. klo 10.00 Essential Peeling Teams- esittely

Secret Forest- koulutukset

secret Forest on nykyaikainen Spa-jalkahoitosarja, jonka avulla teet hemmottelevia ja tulksellisia hotoja asiakkaillesi. Koulutuksessa tutustumme tuotteisiin, käymme läpi hoitoprotokollan ja paljon muuta liittyen Scret Forest -tuotteita. Koulutus on veloitukseton ja tarkoitettu ainoastaan kosmetologeille sekä kosmetologiopiskelijoille. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: hello@7heavenprofessionals.com tai oheisesta linkistä sähköisesti.

6.5. klo 10.00 Secret Forest jalkahoitotuotteet Teams- esittely 

28.5. klo 10.00 Secret Forest jalkahoitotuotteet Teams- esittely 


Made in 7 Heaven tutuksi Teams -esittely

Made in 7 Heaven ihonhoitotuotteet ovat ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Tuoteperhe on laaja ja tässä esittelyssä tutustumme jokaisen tuotelinjan ominaisuuksiin. Käymme läpi myös Made in 7 Heaven filosofiaa ja kurkistamme vaikuttavien aineiden toimintaan tuotteissa. Koulutus on veloitukseton ja tarkoitettu ainoastaan kosmetologeille sekä kosmetologiopiskelijoille. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: hello@7heavenprofessionals.com tai oheisesta linkistä sähköisesti.

26.4. klo 10.00 Made in 7 Heaven tutuksi Teams- koulutus

22.5. klo 10.00 Made in 7 Heaven tutuksi Teams- koulutus

Muut koulutukset ja tapahtumat

17.4.  klo 10.00 Secret Forest Aroma Rituals koulutus Tampereella

Uudet ihanat aromahierontatuotteet ja hoitokokonaisuudet tulevat vastaamaan viime vuosina syntyneeseen uuteen asiakastarpeeseen, joka tunnetaan nimellä stress-relief beauty (tunnetan myös nimillä neurocosmetics ja psychodermatology). Tässä hoitomuodossa pyritään hoitomaan asiakasta kokonaisvaltaisesti ja hänen kokemaa stressiä lievitetään hoidossa holistisesti (eli suomeksi kokonaisvaltaisesti). Koulutuksessa teemme mallille aromahieronnan sekä tutustumme Aamukaste ja Iltausva nimisiin hierontaöljyihin. Koulutus maksaa  170€ alv. 0% ja se sisältää aloituspaketin, oppaan ja diplomin. Koulutus on tarkoitettu ainoastaan hierojille, kosmetologeille sekä kosmetologiopiskelijoille. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: hello@7heavenprofessionals.com tai oheisesta linkistä. Koulutus järjestetään Hyvinvointikeskus 7. Taivaan tiloissa osoitteessa Hallituskatu 8, 33200 Tampere.

29.5. kello 10.00 Nordic Detox Wrap hierontakoulutus Tampereella

Nordic detox hieronta on turvotusta ja väsymystä lievittävä hoitoelämys, jossa käytetään männyneulasuutetta sisältäviä hoitotuotteita. Koulutuksessa käymme läpi hoitoprotokollan ja kouluttaja tekee hoidon mallille. Koulutuksessa hyödynnetään myös Gua sha-kiveä vartalolle ja tehdään käärehoito. Koulutus sisältää aloituspakkauksen, jossa on mukana tuotteet hoidon tekemiseen usealle asiakkaalle. Koulutus maksaa 250€ alv. 0% ja se sisältää aloituspaketin, oppaan ja diplomin. Koulutus on tarkoitettu ainoastaan hierojille, kosmetologeille sekä kosmetologiopiskelijoille. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: hello@7heavenprofessionals.com tai oheisesta linkistä. Koulutus järjestetään Hyvinvointikeskus 7. Taivaan tiloissa osoitteessa Hallituskatu 8, 33200 Tampere.


Kiinnostuitko?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä saadaksesi lisätietoja.