Made in 7 Heaven on syntynyt vuosien työn jälkeen Tamperelaisessa kauneushoitolassa ammattilaisten tarpeisiin. Tuotekehitystyö tapahtuu tiiviissä yhteistyössä kosmetologien ja kuluttajien avustuksella. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja valmiina palvelemaan sinua kaikissa kosmetiikkan liittyvissä kysymyksissä. Haluamme tarjota sekä kuluttajille että kauneudenhoitoalan ammattilaisille laadukkaita tuotteita sekä yksilöllisen kokemuksen edustamamme brändin kautta.  


Filosofiamme on toimia luonnon puolesta:

Pyrimme minimoimaan toiminnassamme jätteiden määrää. Kun ostat tuotteitamme, huomaat että tuotetta ei ole pakattu kartonkipakkaukseen muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Kaikki tuotteet, jotka kestävät kuljettamisen ilman pakkausta myydään tai lähetetään asiakkaalle silkkipaperiin käärittynä. Muut toimitusten pakkausmateriaalit ovat aikaisemmin käytettyjä ja kierrätetty edellisistä toimituksista.

Pakkauksemme ovat pääosin korkealuokkaista ja paksua lasia, joka kestää useita käyttökertoja. Tavoitteenamme on luoda kierrätysjärjestelmä, jossa asiakas voi lähettää käytetyt lasipurkit meille uusiokäyttöön.

Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia ja niissä käytetään turvalliseksi todistettuja luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.

Arvomme ovat:

  • Luonnonmukaisuus: Tuotteissamme ja toiminnassa haluamme huomioida luonnon raaka-ainelähteenä, innoittajana sekä vältämme luonnon rasittamista ja sen voimavarojen tuhlaamista kaikessa toiminnassamme.
  • Asiakaslähtöisyys: Jälleenmyyjämme ja heidän asiakkaansa ovat koko toimintamme perusta. Heidän tarpeensa toimivat suunnannäyttäjänä ja innoittajana toiminnassamme.
  • Tavoitteellisuus: Edistämme aktiivisesti toimintaamme ja tuotteitamme.