Made in 7 Heaven on syntynyt vuosien työn jälkeen Tamperelaisessa kauneushoitolassa ammattilaisten tarpeisiin. Hyvinvointikeskus 7. Taivaan omistaja, Jenny Fager huomasi vuonna 2015, että markkinoilla ei ole kotimaista ammattikosmetiikkasarjaa, joka tarjoaisi tuotteita riittävän laajasti 7. Taivas -hoitolan kaikkien asiakkaiden tarpeisiin. Halu siirtyä suomalaisiin tuotteisiin oli niin kova, että lopulta tuotekehitystyö oli aloitettava itse. 

Hyvien yhteistyökumppanien, oman kymmenvuotisen ammatillisen osaamisen ja insinööritaustan takia Jenny uskalsi lopulta aloittaa tämän kunnianhimoisen projektin. Aikaa on kulunut kehitystyössä vuosia, mutta viimein maaliskuussa 2020 tuotesarja oli niin laaja, että se uskallettiin viimein julkaista kunnolla. Samassa kuussa, tarkalleen viisi päivää lanseeraamisesta, alkoi Suomessa koronasulku. Made in 7 Heaven on kuitenkin saanut tasaisesti uusia jälleenmyyjiä, jotka ovat osittain koronan takia halunneet siirtyä käyttämään suomaisia tuotteita. 

Vaikka tuotteet on lanseerattu, ei se kuitenkaan tarkoita, että tuotemerkki on valmis. Päin vastoin! Tuotteita kehitetään koko ajan lisää tiiviissä yhteistyössä kosmetologien ja kuluttajien avustuksella. 

Haluamme tarjota sekä kuluttajille että kauneudenhoitoalan ammattilaisille laadukkaita tuotteita sekä yksilöllisen kokemuksen edustamamme brändin kautta, joten kehitystyö on lakkaamaton prosessi. Toivotamme sinut lämpimästi tutustumaan tuotteisiimme tarkemmin.

Made in 7 Heaven pähkinänkuoressa: 

Jenny itse kuvailee merkkiä seuraavasti: "Tavoitteenamme on ollut luoda kotimainen tuotesarja, joka soveltuu erityisesti suomalaisten iholle. Tuotteiden suunnittelussa on keskitytty luonnollisiin raaka-aineisiin, unohtamatta kuitenkaan tuotteiden tehokkuutta tai turvallisuutta. Luonnon rikkaat öljyt ja kasviuutteet ovat suuressa roolissa sekä kasvo- että vartalotuotteissamme."

Jenny Fager, Made in 7 Heavenin perustaja
Jenny Fager, Made in 7 Heavenin perustaja

Filosofiamme on toimia luonnon puolesta:

Pyrimme minimoimaan toiminnassamme jätteiden määrää. Kun ostat tuotteitamme, huomaat että tuotetta ei ole pakattu kartonkipakkaukseen muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Kaikki tuotteet, jotka kestävät kuljettamisen ilman pakkausta myydään tai lähetetään asiakkaalle silkkipaperiin käärittynä. Muut toimitusten pakkausmateriaalit ovat aikaisemmin käytettyjä ja kierrätetty edellisistä toimituksista.

Pakkauksemme ovat pääosin korkealuokkaista ja paksua lasia, joka kestää useita käyttökertoja. Tavoitteenamme on luoda kierrätysjärjestelmä, jossa asiakas voi lähettää käytetyt lasipurkit meille uusiokäyttöön.

Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia ja niissä käytetään turvalliseksi todistettuja luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.

Arvomme ovat:

  • Luonnonmukaisuus: Tuotteissamme ja toiminnassa haluamme huomioida luonnon raaka-ainelähteenä, innoittajana sekä vältämme luonnon rasittamista ja sen voimavarojen tuhlaamista kaikessa toiminnassamme.
  • Asiakaslähtöisyys: Jälleenmyyjämme ja heidän asiakkaansa ovat koko toimintamme perusta. Heidän tarpeensa toimivat suunnannäyttäjänä ja innoittajana toiminnassamme.
  • Tavoitteellisuus: Edistämme aktiivisesti toimintaamme ja tuotteitamme.