Blogi ja uutiset

Made in 7 Heaven -tuoteperheeseen kuuluvat Suomessa valmistetut Essential Peelings -happotuotteet ovat käyneet läpi päivityksen ja ne ovat entistä luonnollisempia ja monikäyttöisempiä. Essential Peelings -tuotteet ovat nyt 99-100% luonnollisia ja täysin vegaanisia. Niiden avulla kasvohoidot ovat turvallisia ja tehokkaita.

Kevään aikana järjestämme lukuisia koulutuksia kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Tule mukaan veloituksettomaan Made in 7 Heaven -esittelyyn tai opiskele tekemään tehokkaat happohoidot Essentials Peelings -tuotteilla.

Valikoimaamme vuonna 2022 tullut pitkän testaamisen ja tuotekehittämisen jälkeen jalkahoitotuotteita, joissa suomalainen metsä on pääosassa. Tuotteet on valittu tarkoin yhdessä kosmetologien kanssa ja niiden avulla voidaan tehdä rentouttava ja elämyksellinen spa-jalkahoito tai terveyttä edistävä klassinen jalkahoito.

Talven tullen iho joutuu entistä kovemmalle koetukselle. Isot lämpötilavaihtelut ja kuiva sisäilma saavat useimpien ihon todella kuivumaan. Tähän kun lisätään vielä viiman ja pakkasen aiheuttama lisärasitus on iholle annettava ekstrahuomiota hyvällä kotihoidolla.

Auringolta suojaaminen on kesällä kaiken ihonhoidon perusta. Tämän lisäksi ihon kosteutuksesta kannattaa huolehtia kevyillä tuotteilla, jotka voidaan levittää aurinkovoiteen alle tai illalla ravitsemaan ihoa.

Tyrniöljyn tehosta ihonhoidossa on lukuisia todisteita ja sen tunnetaan auttavan ihon kosteudensäätelyssä ja pehmittävän ihoa. Sen sisältämät lukuisat vitamiinit ja antioksidantit auttavat myös ikääntymisen merkkeihin ja tasoittavat íhon sävyä. Sen marjojen C-vitamiinipitoisuus on kasvikunnan korkeimpia ja siitä saatava tyrniöljy toimii...