Ihonhoito kesällä

10.01.2022

Auringolta suojaaminen on kesällä kaiken ihonhoidon perusta. Tämän lisäksi ihon kosteutuksesta kannattaa huolehtia kevyillä tuotteilla, jotka voidaan levittää aurinkovoiteen alle tai illalla ravitsemaan ihoa.  

Kesäiho kaipaa kosteutusta, vitamiineja ja ihoa rauhoittavia aineita. Näitä löytyy molemmista Fluideistamme, eli voideseerumeista. Voideseerumi on normaalia seerumia paksumpi koostumukseltaan, mutta se sisältää yhtä paljon vaikuttavia aineita kuin seerumi. Tämä kevyt koostumus on täydellinen yhdistelmä kesäksi, sillä tuotteet ovat kosteuttavia ja nopeasti imeytyviä, ja ne eivät jätä ihon pintaa rasvaiseksi. Molemmissa tuotteissa on myös Aloe Veraa, joka tunnetaan sen rauhoittavasta ja kosteuttavasta vaikutuksesta; varsinkin auringonoton jälkeen. Tämän lisäksi B&R voideseerumi on täynnä ihanaa c-vitamiinia, jota iho rakastaa kesällä.

Älä unohda silmänympäryksiä 

Kosteutuksen lisäksi kasvojen ohuin iho, eli silmänympärysiho tarvitsee erityistä hoitoa. Valikoimassamme on kosteuttava ja turvotusta laskeva Sensitive Coooling Eye Gel, joka nimensä mukaan tuo ihoon ihanan viilentävän tunteen. Se sisältää silmäruohoa, jota on perinteisesti käytetty kansanparannuksessa silmätulehdusten hoitoon. Tuote on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä, joten se soveltuu erinomaisesti kesäkäyttöön. 

Suosituimmat kesätuotteemme

Kuten suurin osa tuotteistamme myös tässä jutussa esiintyvät voideseerumit valmistetaan Tampereella. Vuonna 2019 B&R Fluid oli tuotemerkkimme myydyin tuote ja ei mikään ihme; tuotteessa on ruhtinaallisesti tyrniöljyä, joka on vitamiinirikas ja sisältää runsaasti aminohappoja. Voit tutustua tuotteisiimme tarkemmin verkkokaupassa täällä...