Made in 7 Heaven ihonhoitotuotteet

Made in 7 Heaven ihonhoitotuotteet ovat ammattilaisten käyttöön tarkoitettuja sekä kauneushoitoloista tai heidän verkkokaupoistaan kuluttajille myytäviä tuotteita. Niiden raaka-aineet ovat 98-100% luonnollisia ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Kaikista tuotteista löytyy ammattikokoiset tuotteet hoitolakäyttöön ja kuluttajamyyntiin tarkoitetut pienemmät koot. 

Tuotteiden avulla ammattilainen pystyy toteuttamaan monipuoliset kasvohoidot asiakkaiden tarpeiden mukaan sekä tarjoamaan laadukkaat tuotteet hyvään kotihoitoon. Valikoimassa on tällä hetkellä viisi tuotelinjaa.

Sensitive- herkälle iholle

Herkälle iholle tarkoitettu tuotelinja, jonka tuotteet ovat tuoksuttomia ja niissä on mukana ihoa rauhoittavaa kurkku-uutetta ja kosteuttavaa glyseriiniä. Linjaan kuuluu paljon tuotteita, jotka soveltuvat jokaiselle asiakkaalle. Esimerkkeinä voidaan mainita hellävarainen enzyymikuorinta ja herkän ihon puhdistusmaito, joita voi käyttää kaikilla ihotyypeillä.

B&R- kirkastava tuotelinja

Vitamiinirikkaat tuotteet sisältävät tyrniöljyä ja niissä on raikas mandariinin tuoksu. Tuotteiden avulla iho näyttää heti kirkkaammalta ja hyvinvoivalta, sillä tyrni tunnetaan yhtenä luonnon vitamiinirikkaimmista öljyistä. Tuotteissa on mukana myös muita ravitsevia aineita ja esimerkiksi päivävoiteessa on kasviperäistä peptidiä, joka suojaa soluja vanhenemiselta. 

Recovery- tasapainottava tuotelinja

Tasapainottava tuotelinja, jonka tuotteet ovat täydellisiä epäpuhtaalle sekä couperosasta kärsivälle iholle. Tuotteissa on vaikuttavina aineina mm. sypressiuutetta ja styrax benzoin -kasvimahlaa. Tuotelinjassa on miellyttävä metsäinen tuoksumaailma. Tuotteet sisältävät luonnollisia antiseptisiä aineita, jotka myös tunnetaan niiden tulehdusta rauhoittavista ominaisuuksistaan. 

Collagen - antiage linja

Merilevästä saatavaa kollageenia sisältävä tuotelinja, jonka tuotteet soveltuvat ikääntyvälle iholle. Tuotteissa on myös sitruunaa, joka kirkastaa ihoa ja tuo niihin raikkaan tuoksun yhdessä hempeän ylang ylangin tuoksun kanssa. 

Hydro-kosteuttava tuotelinja

Uusin tuotelinja, jonka tuotteet ovat erittäin kosteuttavia. Nämä tuotteet ovat saaneet suuren suosion asiakkaidemme kesken, eikä mikään ihme: niissä on runsaasti hyaluronihappoa, glyseriiniä ja skvalaania, jotka tunnetaan ihoa kosteuttavina ja pehmittävinä aineina. Hydro-linjan tuoksumaailmana on suomenlumpeen tuoksu, joka on mieto ja mieltä rauhoittava.