Made in 7 Heaven ihonhoitotuotteet

Made in 7 Heaven ihonhoitotuotteet ovat ammattilaisten käyttöön tarkoitettuja sekä kauneushoitoloista tai heidän verkkokaupoistaan kuluttajille myytäviä tuotteita. Niiden raaka-aineet ovat 99-100% luonnollisia ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Kaikista tuotteista löytyy ammattikokoiset tuotteet hoitolakäyttöön ja kuluttajamyyntiin tarkoitetut pienemmät koot. 

Tuotteiden avulla ammattilainen pystyy toteuttamaan monipuoliset kasvohoidot asiakkaiden tarpeiden mukaan sekä tarjoamaan laadukkaat tuotteet hyvään kotihoitoon. Valikoimassa on tällä hetkellä neljä tuotelinjaa ja viides julkaistaan pian. 

Sensitive on herkälle iholle tarkoitettu tuotelinja, jonka tuotteet ovat tuoksuttomia ja niissä on mukana ihoa rauhoittavaa kurkku-uutetta ja kosteuttavaa glyseriiniä. 

B&R on kirkastava ja uudistava tuotelinja, jonka vitamiinirikkaat tuotteet sisältävät tyrniöljyä ja niissä on miellyttävä sitruksinen tuoksu.

Recovery on tasapainottava tuotelinja, jonka tuotteet ovat täydelllisiä epäpuhtaalle sekä couperosasta kärsivälle iholle. Tuotteissa on vaikuttavina aineina mm. sypressiuutetta ja styrax benzoin -kasvimahlaa. Tuotteissa on miellyttävä metsäinen tuoksumaailma. 

Collagen on merilevästä saatavaa kollageenia sisltävä tuotelinja, jonka tuotteet soveltuvat ikääntyvälle iholle. Tuotteissa on myös sitruunaa, joka kirkastaa ihoa ja tuo niihin raikkaan tuoksun yhdessä hempeän ylang ylangin tuoksun kanssa. 

Hydro on uusi, pian tulossa oleva tuotelinja, jonka tuotteet ovat erittäin kosteuttavia. Tuotteissa on runsaasti hyaluronihappoa, glyseriiniä ja skvalaania, jotka tunnetaan ihoa kosteuttavina ja pehmittävinä aineina.