Tervetuloa rentouttavalle retkelle salaiseen metsään

17.01.2022

Valikoimaamme vuonna 2022 tullut pitkän testaamisen ja tuotekehittämisen jälkeen jalkahoitotuotteita, joissa suomalainen metsä on pääosassa. Tuotteet on valittu tarkoin yhdessä kosmetologien kanssa ja niiden avulla voidaan tehdä rentouttava ja elämyksellinen spa-jalkahoito tai terveyttä edistävä klassinen jalkahoito. 

Männynneulasuute on metsän ihmeaine

Olemme valinneet uuteen Secret Forest jalkahoitolinjaamme pääraaka-aineeksi männynneulasuutteen, joka on pohjoisen luonnon tehokas, hoitava ja hyvin siedetty tehoaine. Männynneulasuute on antiseptistä ja sitä on käytetty Suomessa vuosisatoja haavojen, nirhaumien ja palovammojen hoitoon. Sen tunnetaan myös edistävän aineenvaihduntaa. Männynneulasuute ei ole yhtä herkistävä kuin pihkavoide, sillä se ei sisällä luonnonhartsia. Osittain juuri männyneulasuutteen vuoksi tuotteidemme tuoksumaailma on raikas ja metsäinen: Secret Fores jalkahoito on kuin rentouttava matka salaiseen aarniometsään. 

Tuotteet on suunniteltu spa-jalkahoitoon

Spa-jalkahoito on erittäin hemmotteleva hoitokonaisuus, jossa keskitytään rentoutukseen, elämyksen tuottamiseen ja asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Hoidossa hoidetaan jalat kuntoon kovettumien poistolla, kynsien leikkauksella ja viilauksella, pitäen sen painopiste kuitenkin korkealuokkaisilla tuotteilla tehtävään kosteuttamiseen ja miellyttävän pitkiin hierontoihin. Spa- jalkahoidossa aisteja hivelee tuotteiden metsäinen tuoksumaailma, hieronnan tuoma rentoutus ja hoitohuoneen miellyttävän rauhallinen ilmapiiri. 

Ammattikäyttöön kehitetyt tuotteet

Jalkahoitojen tekeminen Secret Forest -tuotteilla on hyvin palkitsevaa, sillä tuotteet on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Hoitoprotokollat on suunniteltu selkeiksi kokonaisuuksiksi, joiden avulla asiakaskokemus on hyvin hemmotteleva ja hoitotulokset hyvät. Hoitoja voi myös helposti muuttaa vastaamaan asiakkaan tai hoitajan tarpeita ja resursseja. Tuotteiden koostumuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja esimerkiksi Secret Forest Indulging Foot and Body Scrub, eli jalka- ja vartalokuorinta on suunniteltu niin, että siinä olevista suolakiteistä ja hoitavista raaka-aineista saadaan maksimaalinen hyöty irti. Tuote on kevyesti vaahtoutuva ja emulgoituva. Vettä lisäämällä se muuttuu kuohkeaksi kuorinnaksi, jolloin siinä olevat suolakiteet alkavat hiljalleen sulaa ja auttavat vaikuttavia aineita pehmittämään ihoa. 

Tuotteet nyt saatavilla ammattilasverkkokaupasta

Tuotteet ovat saatavilla verkkokaupasta ammattikokoisina 250 ml pakkauksina. Ammattilasvalikoimaan kuuluu kuusi tuotetta, eli kylpyöljy, naamio, kuorinta, kalkeamavoide, huonetuoksu sekä skin antiseptic. Näiden tuotteiden ympärille olemme rakentaneet kattavat hoitoprotokollat, joihin koulutamme ammattilaisia veloituksettomissa Teams-koulutuksissa.

Kiinnostuitko? Luo tunnukset ammattilaisverkkokauppaan (ainoastaan kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja opiskelijoille) kohdasta Ammattilaisverkkokauppa.