Tervetuloa rentouttavalle retkelle salaiseen metsään

17.01.2022

Valikoimaamme on viimein, lähes kahden vuoden kovan odottelun, testaamisen ja kehittämisen jälkeen tullut jalkahoitotuotteita, joissa suomalainen metsä on pääosassa. Tuotteet on valittu tarkoin yhdessä kosmetologien kanssa ja niiden avulla voidaan tehdä rentouttava ja elämyksellinen spa-jalkahoito tai terveyttä edistävä klassinen jalkahoito. 

Männynneulasuute on metsän ihmeaine

Olemme valinneet uuteen Secret Forest jalkahoitolinjaamme pääraaka-aineeksi männynneulasuutteen, joka on pohjoisen luonnon tehokas, hoitava ja hyvin siedetty tehoaine. Männynneulasuute on antiseptisiä. Se estää ja hoitaa ihon infektioita ja hillitsee ihoärsytystä sekä toimii luonnollisena aineenvaihduntaa vilkastuttavana aineena. Männynneulasuute ei ole yhtä herkistävä kuin pihkavoide, sillä se ei sisällä luonnonhartsia. Osittain juuri männyneulasuutteen vuoksi tuotteiden tuoksumaailma on raikas ja metsäinen: Secret Fores jalkahoito on kuin rentouttava matka salaiseen aarniometsään. 

Tuotteet on suunniteltu spa-jalkahoitoon

Spa-jalkahoito on erittäin hemmotteleva hoitokonaisuus, jossa keskitytään rentoutukseen, elämyksen tuottamiseen ja asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Hoidossa hoidetaan jalat kuntoon kovettumien poistolla, kynsien leikkauksella ja viilauksella, pitäen sen painopiste kuitenkin korkealuokkaisilla tuotteilla tehtävään kosteuttamiseen ja miellyttävän pitkiin hierontoihin. Spa- jalkahoidossa aisteja hivelee tuotteiden metsäinen tuoksumaailma, hieronnan tuoma rentoutus ja hoitohuoneen miellyttävän rauhallinen ilmapiiri. 

Ammattikäyttöön kehitetyt tuotteet

Jalkahoitojen tekeminen Secret Forest -tuotteilla on hyvin palkitsevaa, sillä tuotteet on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Hoitoprotokollat on suunniteltu selkeiksi kokonaisuuksiksi, joiden avulla asiakaskokemus on hyvin hemmotteleva ja hoitotulokset hyvät. Hoitoja voi myös helposti muuttaa vastaamaan asiakkaan tai hoitajan tarpeita ja resursseja. Tuotteiden koostumuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja esimerkiksi Secret Forest Indulging Foot and Body Scrub, eli jalka- ja vartalokuorinta on suunniteltu niin, että siinä olevista suolakiteistä ja hoitavista öljyistä saadaan maksimaalinen hyöty irti. Tuote on emulgoituva, ja vettä lisäämällä se muuttuu kuohkeaksi kuorinnaksi, jolloin siinä olevat suolakiteet alkavat hiljalleen sulaa ja auttavat öljyjä pehmittämään ihoa. 

Tuotteet nyt saatavilla ammattilasverkkokaupasta

Tuotteet ovat saatavilla verkkokaupasta ammattikokoisina 250 ml pakkauksina. Ammattilasvalikoimaan kuuluu kuusi tuotetta, eli kylpyöljy, naamio, kuorinta, kalkeamavoide, huonetuoksu sekä skin antiseptic. Näiden tuotteiden ympärille olemme rakentaneet kattavat hoitoprotokollat, joihin koulutamme ammattilaisia veloituksettomissa Teams-koulutuksissa. Tutustu koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan täällä>>

Luo tunnukset ammattilaisverkkokauppaan täällä>>