Luonnolliset happohoidot ammattilaiskäyttöön

09.01.2023

Made in 7 Heaven -tuoteperheeseen kuuluvat Suomessa valmistetut Essential Peelings -happotuotteet ovat käyneet läpi päivityksen ja ne ovat entistä luonnollisempia ja monikäyttöisempiä. Essential Peelings -tuotteet ovat nyt 99-100% luonnollisia ja täysin vegaanisia. Niiden avulla kasvohoidot ovat turvallisia ja tehokkaita. 

Täsmätuotteet erilaisille asiakkaille

Valikoimassa on kolme happoyhdistelmää, jotka on suunniteltu eri ihotyypeille. Olemme myös huomioineet ammattilaisten erilaiset tarpeet ja happotuotteiden yhdistäminen esimerkiksi mikroneulaukseen on otettu tuotekehityksessä ja hoitoprotokollissa huomioon. 

Happoseoksista löytyy koostumukseltaan hiukan maitomainen SMOOTH Touch- joka on hyvin hellävarainen ja soveltuu herkälle ja couperosaiholle. Tuotteessa on mukana esimerkiksi kurkku-uutetta kosteuttamassa ja rauhoittamassa ihoa. Happoseoksen voidemainen koostumus myös hidastaa sen imeytymistä ihoon, jolloin ärsytysreaktioiden riski pienenee.  

PURE Touch on puhdistava happoseos ja siinä on mukana runsaasti maitohappoa, joka liottaa tehokkaasti ihossa olevaa talia ja estää iholle epäedullisten bakteerien kasvua. Tuotteessa on myös askorbiinihappoa, joka kirkastaa ihoa ja toimii tehokkaana antioksidanttina. 

DEEP Touch -happoseos on suunniteltu ikääntyvälle iholle ja siinä yhdistyy iso joukko eri happoja ja ihoa hoitavia aineita. Se imeytyy ihoon syvemmälle ja nopeammin kuin muut Essentials- perheen happoseokset, joten tuote vaikuttaa tehokkaasi myös ihon kollageenin tuotantoon. Tämä happo on erittäin tehokas ja sitä kannattaa käyttää vain asiakkailla, joille on jo tehty miedompi happokäsittely aikaisemmin. Iho on hoidon jälkeen silemmän tuntuinen ja kiinteytyy vielä lähipäivien aikana. Toisinaan iholla voi olla pientä punoitusta hoidon jälkeen. 

Kumulatiivistä hoitoa AHA -hapoilla

Happoseosten lisäksi Essential Peelins -tuotteista löytyy alkupuhdistustuote nimeltään Pre Peel Wash, joka aloittaa ihon pH arvon laskemisen jo heti alkupuhdistuksen aikana. Tuotteessa on pieni määrä sitruuna, maito- ja mantelihappoja. Tämä tuote puhdistaa ihosta tehokkaasti kaikki epäpuhtaudet ja sitä voi käyttää myös erikseen epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon puhdistustuotteena, sillä se hillitsee ihon talineritystä ja pienentää talirauhasia. 

Peel Boost on tehostajatuote tai ns esihappo, jota voidaan käyttää tehostamaan happokäsittelyn vaikutusta alkupuhdistuksen jälkeen. Happohoidon vaikutukset ovat hallitummat ja hoitotulokset paremmat, jos happohoidot aikana ihon pH arvoa lasketaan asteittain. Tämä tuote toimii myös desifiointiaineena iholla, joten jos happokäsittelyn jälkeen tehdään mikroneulaus, erillistä desinfiointivaihetta ei enää tarvitse hoidossa tehdä. 

Peel Calm on loppuhoitotuote, jotka neutraloi happokäsittelyn ja palauttaa ihon pH -arvon takaisin normaaliksi. Tässä tuotteessa on mukana ksylitolia, joka toimii ihon bakterriflooraa tasapainottavana aineena ja tuo iholle arvokasta kosteutta. 

Hoitoon on helppo yhdistää ihon minkä vaan tuotemerkin seerumi ja loppuvoide, joten Essential Peelings -happokäsittelyt voi saumattomasti räätälöidä yhteen ihan minkä vaan ihonhoitosarjan yhteyteen. Made in 7 Heaven -tuotteista löytyy myös loistavat tuotteet hoidon viimeistelyyn ja autamme mielemmämme niiden valinnassa tarvittaessa. 

Hoitojen ja tuotteiden saatavuus

Essential Peelings- tuotteet on tarkoitettu vain ammattikäyttöön. Hoitoja on kuluttajille tarjolla kauneushoitoloista ympäri Suomea. Löydät hoitolat jälleenmyyjät- sivulta. Mikäli olet kauneudenhoitoalan ammattilainen ja olet kiinnostunut tietämään lisää tuotteistamme tai haluat osallistua koulutukseen, ole ystävällisesti meihin yhteydessä osoitteeseen hello@7heavenprofessionals.com tai puhelimitse 050-381 00 07.