Ihonhoitovinkkejä talveen

10.01.2022

Talven tullen iho joutuu entistä kovemmalle koetukselle. Isot lämpötilavaihtelut ja kuiva sisäilma saavat useimpien ihon todella kuivumaan. Tähän kun lisätään vielä viiman ja pakkasen aiheuttama lisärasitus on iholle annettava ekstrahuomiota hyvällä kotihoidolla. 

Putsarit vaihtoon

Kesällä ja talvella kannattaa käyttää eri puhdistustuotteita. Kesällä iholle laitetaan aurinkovoiteita ja iho hikoilee, joten silloin käytössä voi olla asteen voimakkaammat puhdistustuotteet. Talvella ihon kosteussuojaa tulee varjella ja putsariksi kannattaakin valita esimerkiksi öljyputsari Recovery Oil Cleanser, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja meikkiä, mutta on ihon pinnalle erityisen hellävarainen. Öljyputsari toimii kaksoispuhdistuksena, sillä se levitetään kuivaan ihoon, jonka jälkeen siihen lisätään hiljalleen vettä. Vesi tekee tuotteesta kermamaisen ja se poistaa samalla iholta tehokkaasti sekä rasvaliukoisen että öljyliukoisen lian. Lopuksi tuote huuhdellaan vedellä pois. Muista aina viimeistellä puhdistus kasvosuihkeella, jotta iholla on riittävästi kosteutta silloin, kun aloitat voiteen levittämisen.  

Öljyjen aminohapot avuksi

Ihonhoitotuotteissamme on käytetty laadukkaita kasviöljyjä, jotka sisältävät runsaasti aminohappoja. Esimerkiksi B&R Day Cream on täyteläinen ja ravitseva voide päivittäiseen käyttöön. Se sisältää hamppuöljyä, joka imeytyy ihoon nopeasti ja on hyvin kosteuttava. Hamppuöljy pehmittää ihoa ja saa sen tuntumaan kimmoisalta mm sen sisältämien aminohappojen vaikutuksesta. B&R Day Cream sisältää myös herneestä saatavaa kasvipeptidiä, joka tunnetaan sen kyvystä hidastaa solujen vanhenemisprosesseja ja saa ihon vahvistumaan ja parantaa sen stressinsietokykyä. Tämä on täydellinen vaihtohto talvikäyttöön.

Kerrostaminen kannattaa

Päivävoiteen alle voi erittäin kuivalle ja atooppiselle iholla lisätä B&R Fluid -voideseerumia, joka tuo runsaasti lisäkosteutta iholle. Illalla iholle kannattaa laittaa ravitsevia ja kosteutta sitovia öljyseerumeitamme. Näitä ovat Sensitive Oil Serum, B&R Berry Oil Serum ja Collagen Youth Renewing Oil. Voit laittaa öljyseerumin myös iltavoiteen päälle, jolloin se sitoo voiteessa olevaa kosteutta ihoon ja estää kosteuden haihtumista. Aluksi öljyn käyttö voiteen jälkeen tuntuu oudolta, mutta iho on aamulla todella pehmeä ja hyvinvoiva, joten suosittelemme tätä lämpimästi. 

Ihonhoidon järjestys

1. Aloita ihonhoito aina puhdistuksella. Valittavanasi on useita eri puhdistustuotteita merkiltämme. 

2. Puhdistuksen jälkeen iholle kannattaa suihkuttaa kasvosuihketta. Suihke tasapainottaa ihon PH arvoa, viimeistelee puhdistuksen ja jättää iholle arvokasta kosteutta. 

3. Levitä iholle naamio noin kaksi tai kolme kertaa viikossa. Jos käytät yönaamiota, voit laittaa sen alle seerumin ja mennä naamio kasvoilla nukkumaan. Muut naamiot poistetaan noin 10 min. vaikutusajan jälkeen pois iholta lämpimällä vedellä. Naamion jälkeen iholle on hyvä suihkauttaa vielä pikkuisen kasvosuihketta.

4. Lisää iholle seerumi, öljyseerumi tai voideseerumi. 

5. Levitä kasvoille hoitovoide. Valikoimassamme on useita eri voiteita. 

6. Voit myös levittää iholle ensin voiteen ja vasta tämän jälkeen öljyseerumin. Huomioithan, että tämä käännetty hoitojärjestys toimii ainoastaan öljyseerumien kanssa, mutta tekee ihosta ihanan pehmeän ja kosteutetun. 

Voit aina kääntyä jälleenmyyjiemme tai asiakaspalvelumme puoleen, jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa tai ihonhoidossa. Jälleenmyyjät löydät täältä ja asiakaspalvelumme vastaa numerosta 050- 381 0007