Tyrniöljy | Ihon superaine

10.01.2022

Tyrniöljyn tehosta ihonhoidossa on lukuisia todisteita ja sen tunnetaan auttavan ihon kosteudensäätelyssä ja pehmittävän ihoa. Sen sisältämät lukuisat vitamiinit ja antioksidantit auttavat myös ikääntymisen merkkeihin ja tasoittavat íhon sävyä. Sen marjojen C-vitamiinipitoisuus on kasvikunnan korkeimpia ja siitä saatava tyrniöljy toimii ihonhoidossa luonnollisena ravinnelähteenä.

Tyrni toimii B&R -linjan tuotteiden perustana

Made in 7 Heaven B&R -hoitolinjan tuotteet on suunniteltu kirkastamaan ihoa ja tuomaan siihen ravinteita juuri tyrniöljyn avulla. Useat tämän hoitolinjan tuotteista sisältää runsaasti puhdasta tyrniöljyä.

B&R Berry Oil Serum 30 ml on tyrni-, hilla-, ja mustikkaöljyä sisältävä vitamiiniöljy. Se värjää ihon hetkellisesti kevyen keltaiseksi, mutta koska sen käyttöä suositellaan erityisesti iltaisin, ei tästä ole haittaa. Aamuun mennessä tyrniöljyn tuoma kellertävyys on hävinnyt ja iho tuntuu miellyttävän pehmeltä ja näyttää kuulaalta ja terveeltä.

B&R Fluid 30 ml on voideseerumi, joka soveltuu iholle sekä aamuin illoin. Se sisältää tyrniöljyä ja tuotteen väri on tämän vuoksi ihastuttavan keltainen. Tuote tuo ihoon kauniin hehkun ja iho näyttää heti väriltään tasaisemmalta ja terveeltä.

B&R Night Cream 50 ml on täyteläinen yövoide, jonka vaikuttavana aineena on mm tyrniöljy. Voidetta kannattaa levittää iholle kasvoveden jälkeen heti kostealle iholle. Voiteen päälle voi vielä lisätä muutaman tipan Berry Oil Serumia, joka lukitsee kasvoveden ja voiteen tuoman kosteuden ihoon. 

Tyylikkäät pullot suojaavat myös valolta

B&R -linjan tuotepullot ovat kaikkien asiaakkaidemme mielestä todella tyylikkäät. Pullojen värin taustalla ei ole kuitenkaan ulkonäkötekijät, vaan ne on pinnoitettu UV-valolta ja näkyvältä valolta suojaavalla kalvolla. Koska tuotelinjan tuotteet sisältävät tyrniöljyä, olemme halunneet suojata tuotteet valon haitallisilta vaikutuksilta. Tyrniöljy menettää auringonvalossa nopeasti keltaisen sävyn ja siinä olevien vitamiinien teho heikkenee. Tarkkaan valituilla pulloilla, olemme onnistuneet estämään tyrnin vaalentumisen ja tuotteen ennenaikaisen vanhentumisen. Suosittelemme kuitenkin varastoimaan tyrnilinjan ihonhoitotuotteet viileässä, (voit pitää niitä jopa jääkaapissa) jotta lukuisat vitamiinit ja hivenaineet ovat yhtä toimivia koko tuotteen elinkaaren ajan.

Tutustu B&R linjan tyrnituotteisiin lisää verkkokaupassa täällä...